Tjen penge på at give din mening til kende ved at besvare spørgeskemaer

Tjen penge for din mening ved at besvare spørgeskemaer

Tjen penge for din mening: Det er jo altid sjovt, at kunne give sin mening til kende, og så tjener man også lidt penge på det. Man skal dog ikke forvente at blive millionær på det, men man kan da løbende spare lidt op.

Der er tale om firmaer, der laver markedsundersøgelser om f.eks. hvilke varer du godt kan lide. Eller hvilke butikker, som du godt kan lide at handle i.

Det kan også være spørgsmål om, hvor du rejser hen på ferie, og hvor tit du gør det. Og om du f.eks. kører selv i bil på ferie, eller hellere tager en charterrejse.

Nogle gange bliver man spurgt om hvilket parti man vil stemme på hvis der var Folketingsvalg lige nu. Svarene er selvfølgelig anonyme, og resultaterne af undersøgelserne er dem vi hører om i pressen løbende.

Du kan altid selv vælge, om der er nogle af undersøgelserne, som du ikke har lyst eller tid til at besvare.

Besvar spørgeskemaer fra YouGov

Der findes rigtig mange af sådanne brugerpaneler, et godt eksempel er  YouGov

Tjen penge for din mening hos YouGov Markedsundersøgelser
Tjen penge for din mening hos YouGov Markedsundersøgelser

YouGov er et af de helt store virksomheder, der står for markedsanalyser. Og her optjener man points, hvor man kan indløse disse til gavekort eller forskellige varer i deres Pointshop: F.eks. Georg Jensen, Rosendahl, Kay Bojesen, Bøger, Mad, Vin, Elektronik og meget mere.

Tilmeld dig til Eovendo

En anden mulighed for at tjene penge er at tilmelde sig Eovendo.

Cashback fra Eovendo
Cashback fra Eovendo

Lars Larsen Group står bag en hjemmeside, hvor man kan få penge tilbage, når man via denne hjemmeside bestiller forskellige produkter.

Selskabet Lars Larsen Group omfatter udover Eovendo Jysk-butikkerne, men er også selskabet bag ILVA og IDEmøbler samt Bolia.com og SengeSpecialisten.

Mange af de store mobiltelefoniselskaber er med i Eovendos cash-back-program – så hvis du alligevel er ved at skifte abonnement, kan man lige så godt tage en ekstra rabat (cash-back) med i lommen.

Se også: Rabat ved bestilling af bord samme dag på restaurant