Tjen penge på at give din mening til kende ved at besvare spørgeskemaer

Tjen penge på at give din mening til kende ved at besvare spørgeskemaer

Det er jo altid sjovt, at kunne give sin mening til kende, og så tjener man også lidt penge på det. Man skal dog ikke forvente at blive millionær på det, men man kan da løbende spare lidt op,

Der er tale om firmaer, der laver markedsundersøgelser om f.eks. hvilke varer du godt kan lide. Eller hvilke butikker, som du godt kan lide at handle i.

Det kan også være spørgsmål om, hvor du rejser hen på ferie, og hvor tit du gør det. Og om du f.eks. kører selv i bil på ferie, eller hellere tager en charterrejse.

Nogle gange bliver man spurgt om hvilket parti man vil stemme på hvis der var Folketingsvalg lige nu. Svarene er selvfølgelig anonyme, og resultaterne af undersøgelserne er dem vi hører om i pressen løbende.

Du kan altid selv vælge, om der er nogle af undersøgelserne, som du ikke har lyst eller tid til at besvare.

Der findes rigtig mange af sådanne brugerpaneler, et eksempel er Survee.dk

eller Webpol:

Webpol fungerer på dén måde, at du ikke direkte tjener penge, men optjener points, som du så kan indløse i deres gaveshop – og det er jo lige så godt, som rede penge

Hvis du bruger nedenstående link (ved at klikke på logo) og tilmelder dig, får du de første 100 points, som svarer til en værdi af 7 kr.

eller YouGov

YouGov
YouGov Markedsundersøgelser

YouGov er et af de helt store virksomheder, der står for markedsanalyser. Og her optjener man også points, hvor man kan indløse disse til forskellige varer i deres Pointshop: F.eks. Georg Jensen, Rosendahl, Kay Bojesen, Bøger, Mad, Vin, Elektronik og meget mere.

Jeg har f.eks. indløst denne Kay Bojesen Kanin for nogle af mine points:

Denne abe er også en mulighed: