Få gratis 113 kr. i rabat hos booking.com ved reservering af overnatning

Brug linket til booking.com, og du får 15 Euro rabat på din næste reservation.

Det  svarer til ca. 113 kr.

https://www.booking.com/s/57_6/5a0bd023

Få over 100 kr. i rabat ved booking via dette link til booking.com
Få over 100 kr. i rabat ved booking via dette link til booking.com

Der er ikke noget mystisk i dette.

Når du klikker på linket kommer du ind på den normale side hos booking.com, men når du har afsluttet opholdet tilbagefører booking.com de 15 Euro til dit visa- eller kreditkort.

Det skal retfærdigvis nævnes, at jeg selv får et tilsvarende beløb for at have henvist til dette link.

Jeg har henvist dette til flere bekendte, og det har virket upåklageligt. Det er selvfølgelig noget booking.com gør i reklameøjemed. Der er jo flere konkurrenter, der også formidler hotelovernatninger, f.eks. hotels.com og triviago.com.

Når du har booket ved booking.com kan du også selv være heldig at modtage et sådant link, som du kan videreformidle til dine egne venner 🙂

Hvis du rejser meget: Få inspiration på denne side goderejsefiduser.dk

Denne hjemmeside indeholder anderledes oplysninger end blot information om, hvordan man bruger Momondo til at finde flyafgange etc.

Jeg vil hellere lægge vægt på, at fortælle nogle gode råd og tips, som man ikke kan finde så mange andre steder på nettet, f.eks. Hvad gør jeg hvis mit fly bliver aflyst med kort varsel?

Rejseberetninger og billeder

Under dette menupunkt har jeg beskrevet nogle af vores egne rejser. Dette kan forhåbentlig give inspiration og supplement til traditionelle Guidebøger.

Tit har jeg selv brugt tilsvarende rejseberetninger og billeder fra andre hjemmesider, når man enten skal forberede sig på rejsen, eller er på vej rundt på ferien til det næste spændende sted.